Αμεση αντίδραση του ΓΕΑ - Εντόπισε τον σμηνίτη “Γκρίζο Λύκο” με τις απαράδεκτες δημοσιεύσεις σε κοινωνικό δίκτυο.

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο “Γκρίζος Λύκος” – σμηνίτης που αποκάλυψε αποκλειστικό δημοσίευμα του ArmyNow.net αποτέλεσε αντικείμενο έρευνας του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας. Δείτε τι βρήκαν.

Η έρευνα του ΓΕΑ για το αποκλειστικό δημοσίευμα του ArmyNow.net: Αποκάλυψη: “Γκρίζος Λύκος” – σμηνίτης στην Πολεμική Αεροπορία!που συνεχίζει ακόμα και σήμερα να προκαλεί αίσθηση απέδωσε καρπούς. Όπως ανέφερε πρώτο το δημοσίευμα ο σμηνίτης παρουσιάστηκε στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη συνεχίζοντας την θητεία του σε μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας κάτι που έχει κινητοποιήσει το ΓΕΑ το οποίο εντόπισε όλη την διαδρομή του σμηνίτη απο την ημέρα της κατάταξης του ώς την απόλυση του «χαρτογραφώντας» την πορεία του.

Τι έβγαλε η έρευνα των υπηρεσιών του ΓΕΑ
Στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εντόπισαν οτι ο εν λόγω Σμηνίτης παρουσιάστηκε στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης (ΠΒΕ)/Αεροπορική Βάση Τρίπολης, στις 9 Σεπτεμβρίου 2013 και στη συνέχεια μετατέθηκε στην 206 Πτέρυγα Αεροπορικών Υποδομών (ΠΑΥ) στα Άνω Λιόσια όπου και ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία (Εννέα μήνες). Απολύθηκε στις 6 Ιουνίου 2014, από τη 206 ΠΑΥ. Η ειδικότητά του ήταν Διοικητικής Μέριμνας και υπηρέτησε στο Σμήνος Εξυπηρέτησης Επιτελείου.

Όσον αφορά τη δημοσιευμένη φωτογραφία του Σμηνίτη, που εικάζεται ότι είναι στην 112 Πτέρυγα Μάχης, γνωρίζεται ότι αυτή βγήκε στην 124 ΠΒΕ/Αεροπορική Βάση Τρίπολης την ημέρα επισκεπτηρίου νεοσυλλέκτων.

Θυμίζουμε οτι στις φωτογραφίες του ο νεαρός για να καταδείξει “πόσο ευτυχισμένος αισθάνεται που είναι Τούρκος”, χρησιμοποιεί αυτήν ακριβώς την φράση του Κεμάλ Ατατούρκ, η οποία είναι και η εθνική φράση της Τουρκίας, στην φωτογραφία του με φόντο την Τουρκική σημαία, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την εθνική του ταυτότητα.

Πηγή ➤ ArmyNow

Share on Google Plus

Elas Lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Πηδηχτε τον με το Οθωμανικο δίκαιο θα τού αρέσει σίγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή