Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αλέξη μας τα πήρες όλα και με άφησες με το βρακί!(Φωτό)

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η ξανθιά καλλονή ποζάρει με θέα την Ακρόπολη και τη Βουλή και δηλώνει στο Newsbomb.gr πώς η κυβέρνηση δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο.

Η «καυτή» Ευριδίκη στο περιθώριο φωτογράφισης θέλησε να συνδυάσει (αστειευόμενη πάντα) τις πόζες της, με τις επιλογές του Αλέξη Τσίπρα.

Το 27χρονο μοντέλο δεν διστάζει να μας πει ότι ακόμα και την Ακροπόλη να «πουλήσει» ο Αλέξης, εμείς θα την πάρουμε πίσω...

Η τολμηρή ξανθιά, όπως φαίνεται, δεν κολλώνει πουθενά και «το λέει» η καρδούλα της και με τις φωτογραφίες της προκαλεί... πανικό στον ανδρικό πληθυσμό!

Απολαύστε υπεύθυνα...


 

 

 

 

 

 
Πηγή ➤ newsbomb


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου