Τραγωδία στον Πύργο - Νεκρή 55χρονη, μητέρα 3 Αστυνομικών και τραυματίας η φίλη της - τις παρέσυρε αγροτικό μηχάνημα.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αγροτικό όχημα που κινείτο κοντά στην είσοδο του χωριού Βροχίτσα του Δήμου Πύργου στις 16.30 μμ παρέσυρε δύο γυναίκες που περπατούσαν στον δρόμο.

Η σύγκρουση ήταν μοιραία για την μία γυναίκα που τραυματίσθηκε θανάσιμα ενώ τραυματίσθηκε η σεύτερη γυναίκα.

Νεκρή η 55χρονη ΜΜ, που διέμενε στο Κουζούλι μητέρα τριών παιδιών αστυνομικών εκ των οποίων οι δύο υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου

Ο οδηγός του οχήματος, κάτοικος Βροχίτσας, αρχικά εγκατέλειψε τις γυναίκες και τράπηκε σε φυγή. Aργότερα επέστρεψε στο σημείο του δυστυχήματος με το γιο του. Με συνοδεία αστυνομικών μετεφέρθη στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου για Αλκοτεστ και τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με πληροφορίες θετικός ήταν στο Αλκοτεστ ο οδηγός του οχήματος.

Συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα και θα οδηγηθεί αύριο Παρασκευή στον Εισαγγελέα Πύργου.

Πηγή ➤ Iliaoikonomia



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου