"Υιοθετούν" τις οικογένειες των θυμάτων της μοιραίας πτήσης το Υπ. Εθνικής Άμυνας και οι Ένοπλες Δυνάμεις.

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Οι οικογένειες των στρατιωτικών που έχασαν την ζωή τους στο χθεσινό τραγικό συμβάν, αλλά και η τραυματισμένη αρχιλοχίας που επέζησε της συντριβής του «Χιούι» της Αεροπορίας Στρατού, «από χτες μπαίνουν σε διαδικασία “υιοθεσίας” από το υπουργείο Αμυνας και τις Ενοπλες Δυνάμεις», με υποστηρικτική μέριμνα και άμεση κινητοποίηση των διαδικασιών για απόδοση των ενδεδειγμένων συντάξεων και επιδομάτων, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας μιλώντας Στο Κόκκινο και τους Προκόπη Αγγελόπουλο και Γιώργο Τραπεζιώτη, λίγες ώρες πριν το τελευταίο αντίο στα θύματα.

Η φροντίδα της πολιτικής ηγεσίας και των Ενόπλων Δυνάμεων στρέφεται επίσης στους οικείους των τεσσάρων θυμάτων του δυστυχήματος, αλλά και την αρχιλοχία που επέζησε και νοσηλεύεται, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας. Οι άνθρωποι αυτοί ουσιαστικά «από χτες μπαίνουν σε διαδικασία “υιοθεσίας” από το υπουργείο Αμυνας και τις Ενοπλες Δυνάμεις».

Ειδικά το πρώτο διάστημα θα υπάρχει υποστηρικτική μέριμνα, ενώ αμέσως κινητοποιούνται οι διαδικασίες για να αποδοθούν οι ενδεδειγμένες συντάξεις και επιδόματα, προσέθεσε ο κ.Βίτσας.

Εξάλλου, ο ίδιος καυτηρίασε την επιλογή των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων να πραγματοποιήσουν και χτες υπερπτήσεις στο Αιγαίο, μετά το δυστύχημα. «Θα έπρεπε να επιδειχθεί ένα επίπεδο σεβασμού», όπως σημείωσε.

Πηγή ➤ thefaq

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου