ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΑ…ΙΜΙΑ!

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Την επίσκεψη του αρχηγού του Επιτελείου Στρατού της Ελλάδας στην περιοχή της νήσου Καλόλυμνου κοντά στα Ίμια προβάλλουν σήμερα ορισμένα τουρκικά ΜΜΕ με την χαρακτηριστική επιγραφή ότι οι Έλληνες ποζάρουν για να κάνουν αντίπραξη στην πριν από λίγο καιρό επίσκεψη των Τούρκων επιτελών κοντά στα Κάρντακ.

Όπως αναφέρεται, τα τουρκικά ΜΜΕ σήμερα Μεγάλο Σαββάτο βρήκαν την ευκαιρία για να προκαλέσουν πάλι ένταση μεταξύ των δυο χωρών καθώς δημοσιεύουν φωτογραφίες από την πρόσφατη επίσκεψη του αρχηγού του Επιτελείου Στρατού της Ελλάδας, στρατηγού Αλκιβιάδη Στεφανή, στις νήσους Καλόλυμνο, Παναγία και Οινούσσες, όπου σταθμεύει παράνομα, όπως υποστηρίζουν, ελληνικό στρατιωτικό άγημα δύναμης 90 αντρών.

 Σημειωτέον οι τουρκικοί χάρτες παρουσιάζουν και την Καλόλυμνο σαν… τουρκικό νησί.

Πηγή ➤ nikosxeiladakis

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου