Θρήνος στην ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ - Καλό ταξίδι Ζ-1 ,Καλό ταξίδι (Κλέων Μώρο).

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η ευρύτερη αστυνομική οικογένεια από σήμερα είναι φτωχότερη. Την 08-06-2017 απογευματινές ώρες έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Ανθυπαστυνόμος ε.α. Μώρος Κλέων.Η οικογένεια της Αστυνομίας είναι πράγματι από σήμερα πολύ φτωχότερη.

Πέθανε ο Κλέων Μώρος, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με την θρυλική "ΟΜΑΔΑ Ζ", την πρώτη μονάδα που πραγματικά εκσυγχρόνισε την ΕΛ.ΑΣ.Η συνεισφορά του σπουδαία,μιας αυτός και οι άλλοι δικυκλιστές έδειξαν ένα δρόμο δύσκολο αλλά πρωτοπόρο σε όλους τους υπόλοιπους που ακολούθησαν,ενώ μέχρι σήμερα όλοι οι Ζητάδες είναι περήφανοι για αυτή.

Σήμερα που τα αυτονόητα έχουν γίνει ζητούμενα,που πολλοί ερίζουν για να "καβατζωθούν" σε "καλές" υπηρεσίες ο θάνατος του Κλέων Μώρου μας κάνει όχι φτωχότερους αλλά  πολύ φτωχούς.


Το blog και η σελίδα elas-lyste εκφράζει τα θερμά Συλληπητήρια στους οικοίους του.





Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου