2 κιλά πρέζα και 35 προσαγωγές - από την γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο Μενίδι.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι της Πέμπτης σε καταυλισμό Ρομά στην Αγία Σωτήρα στο Μενίδι.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με κλιμάκια αστυνομικών άλλων υπηρεσιών μπήκαν στον καταυλισμό, ύστερα από πληροφορίες που είχαν για αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την έρευνα βρέθηκαν περίπου δύο κιλά ηρωίνη και έγιναν 35 προσαγωγές. Επίσης, οι αστυνομικοί μπήκαν σε τουλάχιστον έξι σπίτια του καταυλισμού στην προσπάθειά τους να ψάξουν και για αποθήκευση οπλισμού.

Οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν με κλούβες της ΕΛ.ΑΣ. στο αστυνομικό μέγαρο και θεωρείται βέβαιο ότι κάποιες από τις προσαγωγές θα μετατραπούν σε συλλήψεις. Η συγκεκριμένη περιοχή θεωρείται «κέντρο» διακίνησης ναρκωτικών, ενώ η αστυνομική επιχείρηση υπάγεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Αστυνομίας για να σπάσουν τα γκέτο της δυτικής Αττικής.

Πηγή ➤ iefimerida
Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου