Ζητούνται άνδρες για χωριό 600 γυναικών - Προσοχή,έχει… όρους.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο πληθυσμός της πόλης αποτελείται μόνο από γυναίκες οι οποίες σε μια προσπάθεια να σπάσουν την μοναξιά τους αποφάσισαν να αναζητήσουν άνδρες πρόθυμους να ζήσουν με τους γυναικείους όρους.

Στην Βραζιλία αποφάσισαν να αναζητήσουν άνδρες πρόθυμους να ζήσουν με τους γυναικείους όρους.Πρόκειται για την πόλη Noiva do Cordeiro,που βρίσκεται στη Βραζιλία και στην οποία ζουν αποκλειστικά περίπου 600 γυναίκες  εκ των οποίων οι περισσότερες είναι ηλικίας μεταξύ 20 – 35 ετών.

Όσοι άνδρες εκφράσουν τη θέληση να μείνουν μαζί τους θα πρέπει να δουλεύουν εκτός της πόλης και να επιστρέφουν στο σπίτι μόνο κάθε Σαββατοκύριακο.


Κατά καιρούς πολλοί άντρες προσπάθησαν να παρέμβουν με τους δικούς τους όρους σε αυτόν τον τρόπο ζωής γεγονός που έκανε τις γυναίκες της Noiva do Cordeiro να υιοθετήσουν μία ακόμη πιο σκληρή πολιτική διαμονής των ανδρών στην πόλη.

Το Noiva do Cordeiro, της νοτιοανατολικής Βραζιλίας, είναι ένα μικρό αγροτικό χωριό κρυμμένο μέσα στους λόφους, κατοικείται από όμορφες γυναίκες, που ψάχνουν για την αγάπη και φημίζονται ως πολύ ελκυστικές, και σχεδόν κανένας άντρας.

Όσοι άντρες ζουν στο χωριό, εργάζονται μακριά από την πόλη με αποτέλεσμα,τα βάρη του χωριού να έχουν πέσει στις γυναίκες.

Πρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν πολλά χωριά σε ολόκληρη τη Βραζιλία.

Πολλοί από τους άνδρες πηγαίνουν να βρουν εργασία στα μεγάλα αστικά κέντρα με αποτέλεσμα τα χωριά να ερημώνουν ολοένα και περισσότερο.

Οι γυναίκες του χωριού φοβούνται ότι η έλευση αντρών θα χαλάσει την οργάνωσή τους.
«Υπάρχουν πολλά πράγματα που οι γυναίκες κάνουν καλύτερα από τους άνδρες.

Η πόλη μας είναι όμορφη, οργανωμένη και ζούμε αρμονικά.

Όταν προκύπτουν προβλήματα ή διαφορές τα λύνουμε με τον γυναικείο τρόπο,προσπαθούμε δηλαδή να συναινέσουμε και όχι να έρθουμε σε σύγκρουση.

Μοιραζόμαστε τα πάντα, είναι όλοι για έναν και ένας για όλους.

Όλη η κοινότητα βοήθησε στο να μαζευτούν χρήματα και έτσι αγοράσαμε μια μεγάλη τηλεόραση για το κέντρο της κοινότητας μας.

Πλέον,  μπορούμε όλοι να παρακολουθούμε τα αγαπημένα μας προγράμματα», δήλωσε η Φερνάντες, 49 ετών.

Όμως, η κατάσταση στο Noiva do Cordeiro έχει οδήγήσει κάποιες από τις γυναίκες,να κάνουν έκκληση για ελεύθερους άνδρες. «Δεν υπάρχουν ανύπαντροι άνδρες στο χωριό και οι περισσότεροι είναι ξαδέρφια μας» δήλωσε η Νέλμα 23 ετών.

«Έχω να φιλήσω κάποιον εδώ και καιρό. Μου φαίνεται σαν ψέμα το να ερωτευτώ κάποιον.

Αλλά μας αρέσει που ζούμε εδώ και δεν θέλουμε να πάμε στην πόλη να βρουμε σύζυγο.


Θα θέλαμε να γνωρίσουμε άνδρες, που θα έχουν αφήσει τις δικές τους ζωές για να έρθουν εδώ και να γίνουν μέρος της δικής μας», πρόσθεσε.


Ο οικισμός χρονολογείται από το 1890, όταν μια νεαρή γυναίκα και η οικογένειά της αφορίστηκε από την Καθολική εκκλησία αφού κατηγορήθηκε για μοιχεία. Το όνομα του χωριού Noiva do Cordeiro σημαίνει «η νύφη του αρνιού».

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΤΡΕΞΤΕ

Share on Google Plus

Elas Lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου