Ρομά οδοκαριστές στην Θεσσαλονίκη - δείτε πόσο πάει η ταρίφα.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Την κατάσταση στα χέρια τους παίρνουν καταστηματάρχες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έχουν απηυδήσει από την εικόνα που παρουσιάζει το κέντρο τις τελευταίες ημέρες, με βουνά σκουπιδιών σε βασικές αρτηρίες.

Σε μια προσπάθεια να επαναφέρουν την τάξη μπροστά από τα μαγαζιά τους, οι έμποροι πληρώνουν Ρομά για να πάρουν τα απορρίμματα από τους δρόμους και να τα μεταφέρουν με τα οχήματά τους σε άλλους χώρους.

Την καταγγελία έκανε στο Thestival ιδιοκτήτης καταστήματος στο κέντρο της πόλης, ο οποίος υποστήριξε ότι η πρωτοβουλία αυτή ελήφθη τη χτεσινή ημέρα και ότι καταστηματάρχες, κυρίως από τον χώρο της εστίασης, πληρώνουν ταρίφα 100 ευρώ σε αθίγγανους για να “εξαφανίζουν” τα σκουπίδια, ενώ υπάρχουν ακόμη και προσφορές με… 200 ευρώ τα τέσσερα δρομολόγια!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Thestival, οι σακούλες καταλήγουν σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες, στη δυτική είσοδο της πόλης, μετά το εμπορικό κέντρο One Salonica.

Για την κατάσταση είναι ενήμερη η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ έχει ενημερωθεί και η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η οποία θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ανακόψει τη δράση των αθίγγανων – “οδοκαθαριστών”.




Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου