Θρήνος στο Πυροσβεστικό Σώμα - Κατέληξε ο δόκιμος πυροσβέστης που είχε τραυματιστεί στο Ζευγολατιό.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σήμερα έφυγε από τη ζωή ο δόκιμος ανθυποπυραγός, που είχε τραυματιστεί πριν από τέσσερις ημέρες στη φωτιά του Ζευγολατιού. Διαβάστε την ανακοίνωση τού Πυροσβεστικού
Σώματος.

Στο πένθος βυθίστηκε η πυροσβεστική οικογένεια από τον θάνατο του Δόκιμου Ανθυποπυραγού Μουζακίτη Αριστείδη. Ο Δόκιμος Αξιωματικός κατέληξε σήμερα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, στο οποίο νοσηλευόταν από τις 13 Ιουλίου 2017, λόγω σοβαρού τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1984 στην Κέρκυρα, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2014, ενώ εισήχθη στη Σχολή Ανθυποπυραγών το Σεπτέμβριο του 2015 και ήταν άγαμος.

Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου