Οι πυροσβέστες έσβηναν την φωτιά και οι Ρομά τους έκλεβαν τα αυτοκίνητα στην Κέρκυρα.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Θύματα κλοπών έπεσαν χτες το απόγευμα πυροσβέστες στην Κέρκυρα, όταν πήγαν να σβήσουν φωτιά σε ξερά χόρτα, που βρίσκονταν σε εξέλιξη, στον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή Λιβάδι Ροπα. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, για ακόμα μια φορά οι πυροσβέστες δέχτηκαν την άρνηση μερικών Ρομά, οι οποίοι προσπάθησαν να τους εμποδίσουν να σβήσουν την φωτιά. Επίσης προπηλάκισαν ακόμα και τον Διοικητή των Πυροσβεστών.

Το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση για φωτιά που βρίσκονταν σε εξέλιξη στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα της Κέρκυρας.

Το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό. Πολλές φορές οι Πυροσβέστες που σπεύδουν να σβήσουν φωτιές, έχουν δεχθεί παραβατικές συμπεριφορές από Ρομά που βρίσκονται στην περιοχή. Υπενθυμίζουμε ότι τα προηγούμενα χρόνια σε επιχειρήσεις, το κλιμάκιο των πυροσβεστών συνοδεύονταν από αστυνομικούς.


Η καταγγελία έγινε από τους Πυροσβέστες, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή ➤ corfutvnews



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου