ΤΡΑΓΩΔΙΑ - Εδωσε τέλος στην ζωή του με καραμπίνα δίπλα σε παιδικό σταθμό.

elas_lyste__blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι ένας άντρας έβαλε τέλος στη ζωή του, δίπλα σε ένα παιδικό σταθμό στην Καλαμάτα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, όταν ο άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του στη συμβολή των οδών Βας. Σοφίας και Ασκληπιού, δίπλα ακριβώς στον παιδικό σταθμό που υπάρχει στο σημείο. Ο ηλικιωμένος άνδρας που έμενε στην περιοχή πήγε στο σημείο και με έστρεψε τη δίκανη καραμπίνα που κρατούσε στον εαυτό του. Περίοικοι άκουσαν δυο πυροβολισμούς και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι σκηνές, που ακολούθησαν ήταν πραγματικά σοκαριστικές, καθώς όλα έγιναν σε δημόσιο χώρο και αρκετοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Ο 76χρονος αυτόχειρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Τα αίτια της αυτοκτονίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ οιέρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

Πηγή ➤Usay

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου