Ολόκληρο οπλοστάσιο, με βαρύ οπλισμό, χειροβομβίδες, εκρηκτικές ύλες και πυρομαχικά, εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην Θεσπρωτία.


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ολόκληρο οπλοστάσιο, με βαρύ οπλισμό, χειροβομβίδες, εκρηκτικές ύλες και πυρομαχικά, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, στην περιοχή του Μαυροματίου Θεσπρωτίας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Ομάδα τριών ατόμων που κινούνται πεζή και μετέφερε τους ταξιδιωτικούς σάκους με τα πυρομαχικά, με κατεύθυνση προς το εσωτερικό της χώρας εντοπίστηκε από τους Αστυνομικούς.

 Κατά την επιχείρηση ακινητοποίησής τους, οι δράστες απέρριψαν στο έδαφος τους σάκους και τράπηκαν σε φυγή προς το αλβανικό έδαφος.


Ακολούθησε καταδίωξη, πλην όμως εκμεταλλευόμενοι το δασώδες και το δύσβατο της περιοχής, διέφυγαν της σύλληψης.

Από το σημείο περισυλλέχθηκαν τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι, οι οποίοι περιείχαν, τρία πολεμικά τυφέκια (Kalashnikov), με επτά γεμιστήρες, έντεκα χειροβομβίδες, αμυντικού τύπου, τριάντα τρεις πυροκροτητές, πέντε πλακίδια εκρηκτικής ύλης TNT, βάρους (1005) γραμμαρίων, ένα κυτίο με δέκα πυροδοτικούς μηχανισμούς χειροβομβίδων, (1593) φυσίγγια διαμετρήματος (7,62 * 39 mm).

Τα όπλα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου