Τι είναι το «Cheeky Exploits» που έφτασε στην Ελλάδα και σαρώνει στα social media?(Φωτό).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το διαδίκτυο έχει τη δύναμη να κάνει τάση, ακόμα και τη πιο τρελή ιδέα που μπορεί να έχεις. Έτσι εξηγείται η νέα τάση που σαρώνει τα social media ανθρώπων που υπάρχουν γύρω
μας, που ανεβάζουν φωτογραφίες από τουριστικά μέρη γυμνοί, γυρισμένοι πλάτη, και γυμνούς τους γλουτούς.

Η ιδιαιτερότητα αυτού του φαινομένου, είναι οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με φόντο πασίγνωστα μέρη, τουριστικά, και ο πρωταγωνιστής της φωτογραφίας κοιτάει προς τα αξιοθέατα.

Η μόδα ξεκίνησε από Αμερικάνους τουρίστες, και γρήγορα βρήκε απήχηση και σε τουρίστες από τη Μεγάλη Βρετανία και τη Βόρεια Ευρώπη. Την ιδέα είχε ένας Βρετανός φωτογράφος που ήθελε να δείξει την ερωτική διάθεση του κόσμου την περίοδο των διακοπών.
Πρωτιά σαν φόντο αποτελούν ως τώρα η Ζάκυνθος, η Σαντορίνη και η Χαλκιδική.







Πηγή ➤ ergoliptesxalkidikis

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου