Με άγριες διαθέσεις περιμένουν οι Κρητικοί αγρότες τον Πρωθυπουργό.

elas_lyste__blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Παγκρήτιο χαρακτήρα θα έχει η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αγροτών την Τετάρτη, οπότε θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Ηράκλειο.

Η απόφαση σύμφωνα με την ανακοίνωση του αγροτικού συλλόγου Ιεράπετρας ελήφθη μετά από κοινή σύσκεψη με τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων της Κρήτης.

Όλη η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, καλεί τον αγροτικό κόσμο της Ιεράπετρας και όλους τους πολίτες, να βρίσκονται σε εγρήγορση για πορεία διαμαρτυρίας στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης, όπου θα παρευρεθεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στις 20 Σεπτεμβρίου, στις 17:00 το απόγευμα.

Η απόφαση σύμφωνα με την ανακοίνωση πάρθηκε μετά από κοινή σύσκεψη με τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων της Κρήτης και θα έχει Παγκρήτιο χαρακτήρα. Η κατάσταση που έχουν περιέλθει όχι μόνο οι αγρότες της Ιεράπετρας αλλά ολόκληρος ο Ελληνικός λαός, απαιτεί να ακουστεί και η φωνή μας. Διαφορετικά θα υποστούμε σιωπηλά τη νέα κοροϊδία, αλλά και τις αντιλαϊκές συνέπειες των αποφάσεων για μας χωρίς εμάς. Είναι η ώρα να καταλάβουν ότι η κοροϊδία θα σταματήσει».

Πηγή ➤ ekriti.gr

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου