Χίος - Προφυλακίστηκε ο Aφγανός που κακοποιούσε σεξουαλικά το 11 μηνών παιδί του.

elas.blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Προφυλακίστηκε χθες, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα Χίου, ο Αφγανός που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά το 11 μηνών παιδί του.

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα αυτές της κατάχρησης σε ασέλγεια, αιμομιξίας και αποπλάνησης σε βάρος ανηλίκου.

Επίσης, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και κατά της μητέρας κατηγορούμενης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Όπως προέκυψε από τη δικογραφία, φέρεται να είχε λάβει γνώση για την ενδεχόμενη κακοποίηση του παιδιού της από τον σύζυγό της.

ΦΩΤΟ: politischios.gr

Πηγή ➤ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου