Συγκλονίζει το γράμμα 8χρονου Αλέξη στον Αι Βασίλη,ζήτησε να του φέρει φαγητό - Ελλάδα 2017.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μια ακόμη συγκλονιστική ιστορία φέρνει στο φως ο Σύλλογος Φωτεινό Αστέρι. Δημοσίευσαν το γράμμα ενός 8χρονου μαθητή ο οποίος ζητά από τον Αγιο Βασίλη φαγητό.

Είναι απίστευτο πως ένα μικρό παιδί μέσα σε μερικές γραμμές περιγράφει την καθημερινότητά του και παρακαλά τον Αγιο Βασίλη να σταματήσει να κλαίει η μητέρα του. Είναι μαθητής της Δ Δημοτικού και σίγουρα οι περισσότεροι συμμαθητές του θα ζήτησαν από τον Αγιο Βασίλη παιχνίδια. Εκείνος όμως ζητά το αυτονόητο… Φαγητό στο τραπέζι τους!

Πηγή ➤ tempo24

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου