Ήθελαν να δολοφονήσουν τον Ερντογάν στην Ελλάδα - Η μυστική επιχείρηση "Σκορπιός".

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σχεδιάγραμμα για επίθεση στην αυτοκινητοπομπή του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με εκτοξευτές ρουκετών, χειροβομβίδες αλλά και βόμβες μολότοφ ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ. σε τετράδιο που διατηρούσε η τουρκική ένοπλη οργάνωση DHKP-C στα κρησφύγετά της στην Αθήνα, σύμφωνα με το «Το Βήμα της Κυριακής».

Στο σκαρίφημα ο Ερντογάν ονομάζεται «Σκορπιός», η επίθεση φαίνεται να πραγματοποιείται από δύο πλευρές του αυτοκινήτου που μεταφέρει τον τούρκο Πρόεδρο, ενώ υπάρχει και άλλη ένοπλη ομάδα που θα χτυπούσε στην πίσω πλευρά της πομπής, σαν ομάδα επικάλυψης, χωρίς ωστόσο από την περιγραφή και το αναλυτικό σχέδιο των Τούρκων ενόπλων να προκύπτει με σαφήνεια το σημείο όπου θα γινόταν η δολοφονική ενέργεια.

Όπως σημειώνουν τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, κύριος στόχος είναι να βρεθεί το οπλοστάσιο που έκρυψαν οι Τούρκοι ένοπλοι πριν από την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής.

Η επιχείρηση «Σκορπιός», που αποκαλύπτει «Το Βήμα της Κυριακής», για εξόντωση στο ελληνικό έδαφος του Τούρκου προέδρου θεωρείται ότι θα είχε δραματικά επακόλουθα για τη χώρα μας και οι άμεσες επιπτώσεις θα ήταν τεράστιες.

Υπενθυμίζεται ότι οι εννέα Τούρκοι βρίσκονται υπό κράτηση αντιμέτωποι, μεταξύ άλλων, με κατηγορίες για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης.

Πηγή ➤ newsbomb

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου