Το εγκώμιο του Φώτη Κουβέλη έπλεξε ο Πάνος Καμμένος.(Vid)

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, με τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο

Ως «προσωπικότητα της πολιτικής ζωής που σε δύσκολες περιστάσεις πάντα υπηρέτησε τις αρχές της Δημοκρατίας, διδάσκοντας σε όλους την ενότητα του έθνους ανεξαρτήτως πολιτικών επιλογών» περιέγραψε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, τον νέο αναπληρωτή υπουργό, Φώτη Κουβέλη.


Υποδεχόμενος τον κ. Κουβέλη στο υπουργείο Άμυνας, κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής, δήλωσε σίγουρος πως η συνεργασία τους θα είναι άριστη.

Αφού εξήρε το έργο του Δημήτρη Βίτσα σε κρίσιμες εθνικές στιγμές και την άριστη συνεργασία που είχαν, ο Πάνος Καμμένος τόνισε πως «είμαι σε θέση μετά από τρία χρόνια να διαβεβαιώσω ότι στον τομέα ευθύνης που αναλαμβάνετε τα ελληνικά αμυντικά συστήματα δουλεύουν ημέρα και νύχτα».

Καταλήγοντας, ο υπουργός Άμυνας σημείωσε πως «η εμπειρία στην πολιτική ζωή και οι γνώσεις του κ. Κουβέλη είναι εχέγγυο της άριστης συνεργασίας που θα έχουμε», τονίζοντας πως «σε αυτό το υπουργείο δεν υπάρχουν διαφορετικά στρατόπεδα, όλοι εργάζονται για την πατρίδα έχοντας ως οδηγό το εθνικό συμφέρον».

Βίτσας: Να τον αγαπάτε τον Καμμένο
Ο απελθών αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε ευχαριστημένος από τη θητεία του στο υπουργείο από πλευράς εμπειρίας και από πλευράς των ανθρώπων του. Επίσης, δήλωσε ότι κοιμάται ήσυχος γιατί ξέρει τις δυνατότητες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίοι φέρουν εις πέρας οποιοδήποτε έργο τους ανατεθεί ώστε ο ελληνικός λαός να επικεντρώνεται στο ειρηνικό έργο του και στις ειρηνικές διαμάχες.

Μιλώντας για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο κ. Βίτσας προέτρεψε «τον Πάνο να τον αγαπάτε». «Η αγάπη του για την πατρίδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι καρφωμένα στο μυαλό του» προσέθεσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βίτσας εξήρε την αποτελεσματικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων στο θέμα της αντιμετώπισης του μεταναστευτικού προβλήματος, αλλά και το υψηλότατο επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας τους.

Αναφερόμενος, ειδικότερα, στα νέα του καθήκοντα, είπε ότι το μεταναστευτικό έχει ανάγκες σε αυτή τη φάση όσον αφορά στη δομή και οργάνωση του. Παράλληλα εξέφρασε αισιοδοξία δηλώνοντας «πάμε να τα κάνουμε», επικαλούμενος και σχετική ρήση του Νίκου Καζαντζάκη προς τούτο.

Τέλος, απευθυνόμενος προς τον νέο αναπληρωτή υπουργό αναφέρθηκε στις μεγάλες δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει εκφράζοντας τη σιγουριά του ότι θα επιτύχει και τον προέτρεψε να ζητήσει τη βοήθεια των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων τα οποία θα ανταποκριθούν άμεσα.

«Θα διεκδικήσω πολύ καλή συνεργασία με τον Π.Καμμένο»
Από την πλευρά του, ο νέος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα συγκινημένος και νιώθει τεράστια ευθύνη για το έργο που του ανετέθη.

«Συγκίνηση γιατί γνωρίζω το έργο που επιτελείτε. Είναι σημαντικό το έργο σε δύσκολες συνθήκες. Οι ένοπλες δυνάμεις είναι μαζί με την κοινωνία, μαζί με τους ανθρώπους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τα καθήκοντα που αναλαμβάνει, σημείωσε πως «θέλω να διαβεβαιώσω ότι θέλω να είμαι άξιος συνεχιστής ενός άξιου έργου το οποίο είχε συντελεστεί από τον κ. Βίτσα. Τη συνεργασία που έχετε επιτύχει διεκδικώ να επιτύχω κι εγώ» κατέληξε αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο.


Σημειώνεται πως ο Φώτης Κουβέλης έγινε δεκτός στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με απόδοση τιμών από αγήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και όλο το προβλεπόμενο τυπικό.
Πηγή ➤in.gr

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου