Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό.

ELASLYSTE-BLOGSPOT


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο – Νεκροί δύο άνδρες, χαροπαλεύει μία γυναίκα… Πατέρας της άτυχης 34χρονης που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο ένας νεκρός – Τι λένε οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας της – Πώς συνέβη η τραγωδία με τη νταλίκα – Μεθυσμένος ο οδηγός που σκόρπισε το θάνατο τα ξημερώματα της Τετάρτης (09/05/2018)

Ξημερώματα Τετάρτης, ώρα 05:38. Νταλίκα περνάει στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας λίγο μετά την Ιερά Οδό. Στο πέρασμά της παρασύρει δύο οχήματα. Από τα συντρίμμια ανασύρονται νεκροί δύο άνδρες. Πρόκειται για έναν 60χρονο κι έναν 65χρονο. Την ίδια στιγμή μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση μία 34χρονη. Τραγική ειρωνεία; Ο 60χρονος που βρήκε φρικτό θάνατο στο σοκαριστικό τροχαίο ήταν ο πατέρας της άτυχης γυναίκας, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Όσο περνούν οι ώρες από την τραγωδία έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο.

Οικογειανειακή τραγωδία πίσω το τροχαίο.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ALPHA, πίσω από το τροχαίο δυστύχημα κρύβεται μία οικογενειακή τραγωδία. Ο 60χρονος, ο οποίος σκοτώθηκε όταν η νταλίκα συνέθλιψε το όχημα στο οποίο επέβαινε ήταν ο πατέρας της 34χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Αττικόν»

Φέρει πολλαπλά τραύματα στο σώμα και το κεφάλι της
Σύμφωνα με τους γιατρούς, η άτυχη γυναίκα χαρακτηρίζεται ως πολυτραυματίας, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα, τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι της.

Σύμφωνα με τον ALPHA, οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες ώρες, ενώ όπως λένε, περιμένουν να δουν κατά πόσο θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της.

Στο νοσοκομείο οι συγγενείς των θυμάτων
Στο Νοσοκομείο «Αττικόν» μεταφέρθηκαν και οι σοροί των νεκρών. Συγγενείς έφτασαν στο νοσοκομείο προκειμένου να αναγνωρίσουν τις σορούς.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου