Έκτακτη ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για τη φωτογραφία με την καμμένη σημαία.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Σε ανακοίνωσή που εξέδωσε για το θέμα η ΓΑΔΑ, σημειώνει πως «Σχετικά με φωτογραφία που προβάλλεται σε ΜΜΕ από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και απεικονίζει καύση σημαίας σε απροσδιόριστο τόπο και χρόνο, ανακοινώνεται ότι για το περιστατικό αυτό καμία ενημέρωση - αναφορά δεν υφίσταται στις αστυνομικές Αρχές από ιδιώτη ή από αστυνομικές δυνάμεις».

Την ανακοίνωση πάντως διαψεύδουν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο που αναφέρουν πως διαβιβάστηκε στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ από αστυνομικό πως «Κάνω κίνηση με...(αριθμός διμοιρίας που βρισκόταν στον σημείο) γιατί τα άτομα επιχειρούν να κάψουν μια ελληνική σημαία». Μόλις οι άνδρες των ΜΑΤ κινήθηκαν προς το μέρος τους, οι κουκουλοφόροι εισήλθαν στο εσωτερικό του Πολυτεχνείου.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου