Σάλος από σκίτσο σε εφημερίδα που δείχνει Canadair να “ρίχνει” φέρετρα!

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σάλος έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από επικριτικά σχόλια για σκίτσο που δημοσιεύθηκε στην Καθημερινή και δείχνει ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος Canadair να ρίχνει φέρετρα! Το σκίτσο συνοδεύεται από τη φράση : “Ήταν άδικο και  έγινε πράξη”…

Το σκίτσο υπογράφει ο γνωστός σκιτσογράφος Δημήτρης Χατζόπουλος, σοβαρός στη δουλειά του, αλλά φαίνεται ότι η φόρτιση των στιγμών που ζούμε οδήγησε την έμπνευσή του στο τουλάχιστον άστοχο σκίτσο. Άστοχο γιατί προφανώς δεν γνωρίζει τι σημαίνει να είσαι χειριστής Canadair. Το ρίσκο που παίρνουν αυτοί οι άνθρωποι σε κάθε πτήση είναι ασύλληπτο και η προσφορά τους ανεκτίμητης αξίας. Τα αεροσκάφη είναι παλαιά, ανταλλακτικά δεν υπάρχουν κι όπως ο ίδιος ο ΥΕΘΑ είπε στην τελευταία συνέντευξη Τύπου, “πετάνε χάρη στις πατέντες” που “σκαρφίζονται” οι τεχνικοί της ΠΑ στην Ελευσίνα.

Πηγή ➤ militaire

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου