Η ΑΕΚ... εάλω, Παραδόθηκε ο Δημητρέλος για χρέη 170.000.000 ευρώ της ΠΑΕ!!! Ψάχνουν τον Ντέμη

 
Η ΑΕΚ... εάλω, Παραδόθηκε ο Δημητρέλος για χρέη 170.000.000 ευρώ της ΠΑΕ!!! Ψάχνουν τον Ντέμη
Δεύτε τελευταίο ασπασμό για το πολύπαθο σωματείο της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά την οικειοθελή παράδοση νωρίτερα στα Οικονομικά Εγκλήματα της Ασφάλειας του προέδρου της, Ανδρέα Δημητρέλου.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ παρουσιάστηκε καθώς πλέον τα χρέη της ομάδας στο δημόσιο έγιναν ασήκωτα φτάνοντας το ιλιγγιώδες ποσό των 170.000.000 ευρώ !!! από μη ικανοποίηση των οφειλών της μετά τη διακανονισμό και την υπαγωγή της στο άρθρο 44 και φυσικά για μη
απόδοση ΦΠΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί και σε βάρς του Ντέμη Νικολαΐδη ως πρώην προέδρου για χρέη της τάξης των 33.000.000 ευρώ, όπως επίσης και σε βάρος όλων των υπόλοιπων προέδρων που διοίκησαν την ΑΕΚ από το 2004 και μετά.
Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου