Μην πανηγυρίζετε το ΟΧΙ. Η αποστολή στην Παλαιά Κύπρο ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ


Mission-Accomplished
Η ένταση και η αδρεναλίνη της χθεσινής βραδιάς κατέβηκαν ώστε να μπορούμε σήμερα με ελάχιστη περισσότερη νηφαλιότητα μέσα σε αυτό το χάος να δούμε λίγο καλύτερα την κατάσταση.

του Στρατή Μαζίδη

Και η νηφαλιότητα μας επιβάλλει να καταλάβουμε πως οι πανηγυρισμοί ίσως να είναι και άσκοποι. Η Κύπρος πράγματι σκόραρε χθες βράδυ αλλά στις καθυστερήσεις και με το σκορ ήδη στο 0-3. Μπορεί το 1-3 να είναι καλύτερο από το 0-3 αλλά η ήττα είναι πάντα ήττα.
Η ταπεινή μου άποψη είναι αυτό που σημείωσα και το πρωί του Σαββάτο με το "Σήμερα ΤΕΛΕΙΩΣΕ η Κύπρος". Η Κύπρος τελείωσε και δυστυχώς με μεγάλο δικό της μερίδιο ευθύνης. Ακόμη κι αν ο από μηχανής θεός Πούτιν τα δώσει όλα και τα σώσει όλα, υπάρχει κανείς που το πρώτο πρωί που θα ανοίξουν οι κυπριακές τράπεζες δε θα αποσύρει και το παραμικρό σεντ;


Η συνέχεια εδώ > http://freepen.gr/?p=20760
Share on Google Plus

Str

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου