Μεταξύ τους συγκρούστηκαν δύο ελικόπτερα της αστυνομίας στο Βερολίνο - Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες!!!

Ένας αξιωματικός της αστυνομίας σκοτώθηκε και τέσσερις τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση δύο ελικοπτέρων της αστυνομίας κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης του Σώματος στο Βερολίνο.


Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι το δυστύχημα σημειώθηκε εν μέσω χιονόπτωσης κι ενώ τα ελικόπτερα πετούσαν σε χαμηλό ύψος πάνω από τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου της πόλης.

Γύρω από το σημείο όπου κατέπεσαν τα ελικόπτερα υπήρχαν συντρίμμια. Στην άσκηση συμμετείχαν 400 αξιωματικοί της αστυνομίας σε εικονική καταδίωξη χούλιγκαν του ποδοσφαίρου.


 ethel-sinadelfos
Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου