Σάλος στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης!!!Γερμανός πυροβόλησε με καραμπίνα φυσικοθεραπευτή και στην συνέχεια...αυτοκτονεί !!

ΣΠΑΡΤΗ. Συγκλονισμένοι οι πάντες στο Νοσοκομείο Σπάρτης από την αυτοκτονία Γερμανού υπηκόου, σήμερα το μεσημέρι, γύρω στις 2 μ.μ.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Notospress, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, ο Γερμανός υπήκοος Webber, 76 ετών, εισήλθε από την κεντρική είσοδο(ισόγειο) και αφού πέρασε από τα γραφεία κρατώντας μια κοντόκανη kynκαραμπίνα, κατευθύνθηκε στην Ουρολογική Κλινική.
Γνωστό πρόσωπο στο προσωπικό του Νοσοκομείου, καθώς τις προηγούμενες ημέρες μπαινόβγαινε στο Νοσοκομείο ως συνοδός της γυναίκας του που νοσηλεύονταν με εγκεφαλικό επεισόδιο.
Ο 76χρονος αναζητούσε τους φυσικοθεραπευτές του Νοσοκομείου και, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ήρθε αντιμέτωπος με έναν από αυτούς, σήκωσε την καραμπίνα και τον πυροβόλησε.
Ο φυσικοθεραπευτής έπεσε τραυματισμένος στα πλευρά. Ο δράστης του παρ’ ολίγο φονικού όπλισε την καραμπίνα, την έστρεψε επάνω του και αυτοπυροβολήθηκε θέτοντας τέρμα στη ζωή του.
Οι πυροβολισμοί είχαν ήδη ξεσηκώσει προσωπικό και ασθενείς του Νοσοκομείου.
Αυτήν την ώρα, η Ασφαλείας Σπάρτης, που έχει επιληφθεί της υπόθεσης, ερευνά κάθε λεπτομέρεια.
Αυτόπτες μάρτυρες εικάζουν ότι ο Γερμανός αυτόχειρας αναζητούσε εξηγήσεις για το θάνατο της γυναίκας του πριν από τρεις ημέρες.


tragiko
Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου