ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ.



Ακαρπες παραμένουν οι ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας έως αυτήν την ώρα να εντοπίσουν και συλλάβουν τους πέντε άκρως επικύνδυνους Αλβανούς βαρυποινίτες με τον βαρύ οπλισμό που απέδρασαν χθές το βράδυ απο τις φυλακές Τρικάλων.

Με σύμμαχο το σκοτάδι οι πέντε βαρυποινίτες ίσως και περισσότεροι,με τους συνεργούς τους κινήθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.Πληροφορίες ανέφεραν αργά το βράδυ ότι κινήθηκαν στα γνωστά λημέρια του Βασίλη και Νίκου Παλαιοκώστα στα ορεινά του Ν.Τρικάλων και Καρδίτσας.Αργότερα άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι κινήθηκαν πρός την Ηπειρο για να περάσουν τα σύνορα και να διαφύγουν στην γειτονική Αλβανία.

Αξιον λόγου φυσικά είναι πώς πέρασαν τα καλάσνικοφ εντός των τειχών των φυλακών με τόση ευκολία αφήνοντας έκθετο τον Υπουργό Κο Ρουπακιώτη.

Στο Νοσοκομείο παραμένουν βαριά τραυματισμένοι απο τις σφαίρες των κακοποιών οι δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι,ενώ σε λίγη ώρα δυνάμεις των ΕΚΑΜ αναμένεται να εισέλθουν εντός της φυλακής για να γίνει η καταμέτρηση των κρατουμένων.

http://elas-lyste.blogspot.gr/

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου