500 κιλά χασίς σε ... χαρτοκιβώτια ...







                       Τα κατασχεμένα της Δίωξης Ναρκωτικών ΣΔΟΕ Αττικής


Τρία μέλη εγκληματικής οργάνωσης που ετοιμάζονταν να στείλουν σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης περίπου μισό τόνο ακατέργαστης κάνναβης συνελήφθησαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ. Πρόκειται για έναν Έλληνα  63 ετών, ιδιοκτήτη επιχείρησης συνεργείου φορτηγών αυτοκινήτων στον ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ (συνελήφθη 04-04-2013), έναν Έλληνα υπήκοο  57 ετών ιδιοκτήτη εταιρίας μεταφορών στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (συνελήφθη 06-04-2013),  και έναν ΑΛΒΑΝΟ υπήκοο 22 ετών ο οποίος οργάνωνε τις μεταφορές των ναρκωτικών. Ο ΑΛΒΑΝΟΣ υπήκοος συνελήφθη κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 08-04-2013 στο σπίτι του με την συνδρομή μονάδας της Ο.Π.Κ.Ε.


ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ:

·         Ένας θάλαμος-τρέιλερ φορτηγού διεθνών μεταφορών στο οποίο βρέθηκε ειδική κρύπτη αποθήκευσης των ναρκωτικών στο πάτωμα.

·         Ένα φορτηγό στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 368 κιλά ακατέργαστης κάνναβης συσκευασμένα σε 330 ασκούς μεταφοράς υγρών και  130,9 κιλά ακατέργαστης κάνναβης συσκευασμένα σε 120 πακέτα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο πάτωμα του φορτηγού. Συνολικά 498,9 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

·         Τρία Ι.Χ.Ε οχήματα

·         Τρία δίκυκλα εκ των οποίων για τα δύο υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες ότι είναι κλεμμένα.

·         Πέντε κινητά τηλέφωνα

·         30 κενοί ασκοί μεταφοράς υγρών


·         Το χρηματικό ποσό των 1.450,00¤.


πηγή : crimesonair

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου