"Έχουμε προλάβει επιχειρηματίες που είχαν το πιστόλι στον κρόταφο, πριν πατήσουν τη σκανδάλη"

Η οικονομική κρίση και η διόγκωση των προβλημάτων χρόνο με το χρόνο, έχει οδηγήσει πολλούς επιχειρηματίες να βάλουν τέρμα στη ζωή τους, όπως έγινε και στην περίπτωση του Στέλιου Δανδούτη.

Με βάση τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. για τον αριθμό των αυτοκτονιών, οι συμπολίτες που έχουν τερματίσει τις ζωές τους, φτάνοντας στην αυτοχειρία είναι 3.124! Στην Κρήτη είχαμε 42 απόπειρες και αυτοκτονίες το 2009, το 2010 είχαμε 41, 68 το 2011 και το 2012 είχαμε 48 αυτοκτονίες και απόπειρες!

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα του αντιπροέδρου της ΓΕΣΕΒΕ, κ. Μανόλη Σφυρή, ο οποίο σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό TV Creta είπε ότι μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα: "έχουμε προλάβει επιχειρηματίες που είχαν το πιστόλι στον κρόταφο, πριν πατήσουν τη σκανδάλη".

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα υπαρχει μεγάλη αύξηση και στα καρδιακά επεισόδια, με τους γιατρούς των νοσοκομείων του Ηρακλείου να καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά δεκάδες περιστατικά.
 creteplus

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου