ΔΗΜΟΥ - ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ: Εστειλαν μήνυμα πως δεν έχουν καμία σχέση με τη διπλή δολοφονία..


 Μήνυμα που φέρονται να υπογράφουν οι καταζητούμενοι για ληστείες Δημήτρης Βαρβαρέσος και Θέμης Δήμου ελήφθη σήμερα το πρωι. Οι δυο καταζητούμενοι, με το μήνυμα τους, αρνούνται ότι έχουν εμπλοκή στα όσα συμβαίνουν στην Πάτρα το τελευταίο διάστημα και επιχειρούν ν' απαντήσουν στην σε βάρος τους "στοχοποίηση", όπως λένε, για την διπλή δολοφονία στην οδό Σαχτούρη.

  Παράλληλα, και σε ό,τι αφορά στις ληστείες, επιχειρούν να δείξουν ότι αυτές έχουν χαρακτήρα επίθεσης στο "σύστημα". Το dete.gr αναρτά το μήνυμα με κάθε επιφύλαξη σε ό,τι αφορά στην ταυτότητα των αποστολέων του και στην εγκυρότητα όσων αναφέρονται (διατηρούμε την ορθογραφία των αποστολέων):

 "Ηρθε η ωρα να μιλησουμε σχετικα με οσα ακουγονται για εμας χωρις εμας.

 Η ανικανοτητα των αρχων καλυπτεται με την ευκολη στοχοποιηση των προσοπων μας για να κλεισει μια δολοφονια ποινικου χαρακτηρα με πρωτοστατη την ανικανη ασφαλεια πατρων. Ξεκαθαριζουμε οτι δεν εχουμε καμια σχεση με μπραβιλικια και δεν υπαρχει κανενασ λογος να κανουμε τον σκυλο κανενος επιχειρηματια.

Προς γνωση σας δεν εχουμε κανει 4 ληστειες σε 50 μερες αλλα δεκαδες ληστειες τραπεζων σε διαστημα 7 μηνων με τα προσωπα μας χωρις κουκουλες και εμφανεστατα τα χαρακτηριστικα μας. ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ

 ΥΓ Συγνωμη που θα σας χαλασουμε το mediaκο υπερθεαμα αλλα ο Θεμης Δημου ειναι ελληνας χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι εχουμε προβλημα με τους αλβανους απλα για να διορθωσουμε την δημοσιογραφικη σας ανικανοτητα.

ΟΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ - ΘΕΜΗΣ ΔΗΜΟΥ"

Να σημειωθεί ότι σε βάρος των Δημήτρη Βαρβαρέσου και Θέμη Δήμου έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για τέσσερις ληστείες ενώ υπήρξαν δημοσιεύματα που ευθέως τους ενέπλεκαν στις δολοφονίες Φράγκου - Σινούρη στην οδό Σαχτούρη.





Πηγή ➤ dete.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου