ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Τον τύφλωσε ο έρωτας… και έδειρε τη δικηγόρο.

Yψηλόβαθμος αξιωματούχος της Δυτικής Ελλάδας, δε δίστασε να δείρει τη σύντροφό του και μάλιστα σε δημόσιο χώρο εκτός Αχαΐας, προκαλώντας σοκ στους παρευρισκόμενους!
Πρόκειται για πρόσωπο πάρα πολύ γνωστό στην Πάτρα, το οποίο κατέχει θέση μεγάλης ευθύνης και που σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, χειροδίκησε τυφλωμένο από το ερωτικό πάθος που το κυρίευσε.
Το θύμα του είναι δικηγόρος, με την οποία διατηρούν δεσμό. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, εκείνη του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους, κάτι που έφερε τον αξιωματούχο εκτός ελέγχου και εκτός εαυτού!
Είχαν προηγηθεί τα έντονα παράπονα του αξιωματούχου προς τη γυναίκα, εκφράζοντάς της τις υποψίες του ότι κάποιο τρίτο πρόσωπο βρίσκεται ανάμεσά τους.
Όταν οι προσπάθειές του να την μεταπείσει απέβησαν άκαρπες, τότε της επιτέθηκε και την έσπασε στο ξύλο! Άναυδοι έμειναν οι θεατές της σκηνής, καθώς το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα σε χώρο εστίασης, νομού της Δυτικής Ελλάδας.
 
Τι λέει το περιβάλλον του
 
Όπως είναι φυσικό, το περιστατικό έχει προκαλέσει καυτά κους-κους όχι μόνο στην συγκεκριμένη περιοχή, αλλά και στον χώρο ευθύνης του  αξιωματούχου. Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν, με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες του, να εξαπολύουν μύδρους εναντίον του. 
Το θύμα από την πλευρά του, είναι συγκλονισμένο από την επίθεση που δέχθηκε και μάλιστα διαμηνύει στο περιβάλλον του, ότι η μεταξύ τους σχέση αποτελεί τελεσίδικα παρελθόν.
Πάντως όπως μαθαίνουμε, πατρινοί που στο χώρο της ευθύνης του, έχουν μαζί του «ανοικτούς λογαριασμούς» για υπηρεσιακά θέματα, δεν πρόκειται να αφήσουν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία. Έτσι λέγεται, ότι με κάποιο τρόπο θα γνωστοποιήσουν το περιστατικό προς τους ανωτέρους του θύτη, ώστε να υποστεί τις συνέπειες...
 
Αναρτήθηκε την 07-04-2013 απο http://elas-lyste.blogspot.gr/   Πηγή
Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. και τι πιστευουν να γινει κατι αυτοι που τον βαλαν εκει αυτοι θα το κουκουλοσουν το θεμα μαλλων σε αλλη χωρα ζητε

    ΑπάντησηΔιαγραφή