Πρέβεζα: Συνελήφθη για χρέη της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών πρώην πρόεδρος

Στην σύλληψη πρώην προέδρου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί της ασφάλειας Πρέβεζας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, το ύψος των χρεών αγγίζει τα 370 χιλ. ευρώ και αφορά χρέη της Ένωσης για το 2011, ενώ είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβάνεται ο πρώην πρόεδρος για παρόμοια υπόθεση.
Όπως διαφαίνεται η Ένωση, με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, δεν χρωστά μόνο υπέρογκα ποσά στους υπαλλήλους της αλλά και στο ελληνικό δημόσιο, χρέη τα οποία απορρέουν προφανώς από παλαιότερες διαχειριστικές περιόδους.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, σήμερα (03-04-2013) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 67χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε παραγγελία του κ. Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, για μη απόδοση ΦΠΑ.
Το ύψος της οφειλής, ανέρχεται στο ποσό των 367.822,10 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

 pamepreveza
Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου