Eφοδος στις φυλακές Νιγρίτας - Βρέθηκαν λάμες, μαχαίρια και κινητά (φωτο).

 
 
Μαχαίρια, λάμες και κινητά τηλέφωνα είναι, μεταξύ άλλων, τα ευρήματα σε κελιά κρατουμένων των φυλακών Νιγρίτας, στις...

οποίες διενεργήθηκε έλεγχος από υπαλλήλους της εξωτερικής φρουράς και κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, με τη συνδρομή ομάδας των ΕΚΑΜ και σκύλων ειδικά εκπαιδευμένων για την ανίχνευση εκρηκτικών και ναρκωτικών. 

Συγκεκριμένα, ο αιφνιδιαστικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στα κελιά του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Μακεδονίας, στην περιοχή Νιγρίτα Σερρών.

Συγκεκριμένα κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

*Δύο (2) κινητά τηλέφωνα

*Ένα (1) μοτοράκι για δημιουργία διάστιξης (τατουάζ)

*Δύο (2) ακουστικά κινητού τηλεφώνου

*Τρεις (3) αυτοσχέδιους βραστήρες (κλέφτες) για τη δημιουργία αλκοολούχων ποτών

*Μία (1) κάρτα SIM κινητού τηλεφώνου

*Ένας (1) φορτιστής αυτοκινήτου κινητού τηλεφώνου

*Μία (1) τράπουλα

*Πέντε (5) αυτοσχέδια μαχαίρια

*Δύο (2) λάμες μεγάλες.

lames 19-4-2013

Επίσης, σύμφωνα με την αστυνομία, σχεδόν σε κάθε κελί που ελέγχθηκε, αυτοσχέδια κομμάτια από σκουπόξυλα, αιχμηρά και ακονισμένα.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση και σχηματίζεται ποινική δικογραφία από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές, ενώ, όπως έγινε γνωστό από την Ελληνική Αστυνομία, θα συνεχιστούν οι έλεγχοι στα σωφρονιστικά καταστήματα.


Πηγή ➤directNEWS

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου