Υπεύθυνο για τα διαζύγια θεωρεί το Ιράν το facebook!



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η υπηρεσία δίωξης του ηλεκτρονικού εγκλήματος του Ιράν θεωρεί ότι 1 στους 3 χωρισμούς της χώρας είναι λόγω...
facebook! Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα YJC ο εκπρόσωπος της ιρανικής αστυνομίας, Αλί Μπαλί, «το facebook είναι το πιο επικίνδυνο κατασκοπευτικό εργαλείο που έχουν αναπτύξει οι ΗΠΑ στις χώρες του Ισλάμ».

Σημειώνεται ότι στο Ιράν περίπου 5 εκατ. ιστοσελίδες, συμπεριλαμβανομένου και του facebook μπλοκάρονται, επειδή θεωρούνται ακατάλληλου περιεχομένου.

Ωστόσο οι Ιρανοί χρήστες του ίντερνετ, έχουν βρει τρόπο πρόσβασης χρησιμοποιώντας εικονικά ιδιωτικά δίκτυα, που τους επιτρέπει ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς.

Έτσι στη χώρα καταγράφονται πλέον 17 εκατομμύρια χρήστες στο facebook, σε σύνολο πληθυσμού 70 εκατομμυρίων.


Πηγή ➤ tro-ma-ktiko.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου