Χαλκιδική: Έκρυβαν πάνω από 37.900 ναρκωτικά χάπια σε μάντρα με ανταλλακτικά [φωτο]

ΛΥΣΤΕ blog ➤Σε αποθήκη ναρκωτικών είχαν μετατρέψει μια μάντρα με ανταλλακτικά τρείς αλλοδαποί στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, οι οποίοι...

εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς, το βράδυ της Πέμπτης.

Η σύλληψη των τριών αλλοδαπών, ηλικίας 41, 25 και 31 ετών, πραγματοποιήθηκε ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, μετά από έφοδο των αστυνομικών στη μάντρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε έναν σάκο και μια κούτα, συνολικά 37.919 ναρκωτικά χάπια.

Επιπλέον, στην κατοχή του 41χρονου, βρέθηκαν και δυο μαχαίρια.

Οι έρευνες της Διεύθυνσης αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνεχίζονται, για τυχόν συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, καθώς και για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, σχετικά με τη προέλευση και περαιτέρω διάθεση των κατασχεθέντων ναρκωτικών χαπιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.








Πηγή ➤directnews

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου