Είχε καταγγείλει απόπειρα δολοφονίας πριν από 3 μήνες -Αλβανική βεντέτα πίσω από την δολοφονία του Αστυνομικού στη Θεσπρωτία?..

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αλβανική βεντέτα δείχνει η δολοφονία του Αστυνομικού στη Θεσπρωτία..
Δυο σφαίρες, η μια στην πλάτη και η άλλη στον αριστερό μηρό, δέχτηκε ο συνοριακός αστυνομικός στο Μαυρομάτη Θεσπρωτίας. Η 1η βολίδα του τρύπησε τον πνεύμονα και του προκάλεσε εσωτερική αιμοραγία. Τα θανατηφόρα χτυπήματα όμως ήρθαν μετά και ήταν δέκα πέντε με πέτρα στο κεφάλι.


Σύμφωνα με το epirusgate,αυτό προκύπτει από την Ιατροδικαστική εξέταση του καθηγητή της Ιατρικής Σχολής Θεόδωρου Βουγιουκλάκη [φωτο], ο οποίος χθες βράδυ έκανε και την αυτοψία στο δάσος.
Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε τραυματισμένη η Αλβανίδα κουνιάδα του αστυνομικού, με χτυπήματα από πέτρα.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο Φιλιατών στην Άρτα, επειδή δεν υπήρχε αξονικός τομογράφος. Ο φόνος του αστυνομικού υποδηλώνει μίσος και είναι πολύ πιθανό να προέρχεται από το οικογενειακό περιβάλλον.
Ο κωφάλαλος μπατζανάκης του αλλά και η πεθερά βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας. 

Η γυναίκα του αστυνομικού είχε πεθάνει τον περασμένο Οκτώβρη από ανίατη ασθένεια και στο χωριό είναι διάχυτες οι φήμες για «ανάρμοστες» σχέσεις του αστυνομικού με την κουνιάδα,τις οποίες πάντως οι αστυνομικοί εξετάσουν με πολύ προσοχή!!!

Πριν από τρεις μήνες είχε καταγγείλει απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του.
Στοιχεία θρίλερ διαθέτει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του αστυνομικού στο Μαυρομάτι της Θεσπρωτίας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr πριν από τρεις μήνες είχε καταγγείλλει απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο αστυνομικός βρήκε παγιδευμένο με χειροβομβίδα το αυτοκίνητο του. Σύμφωνα με όσα είχε καταθέσει, επιστρέφοντας από τη λήξη της βάρδιας του για να πάρει το αυτοκίνητο του, διέκρινε ότι στο χειρόφρενο ήταν τοποθετημένη χειροβομβίδα, η περόνη της οποίας ήταν δεμένη με σύρμα, η άλλη άκρη του οποίου ήταν αγκιστρωμένη στην πόρτα του οδηγού.
Την απασφάλισε, μπαίνοντας από την πόρτα του συνοδηγού, και στη συνέχεια, όπως είχε πει, την πέταξε σε χωράφι, επιθυμώντας να μην δώσει συνέχεια στο περιστατικό.
Τη χειροβομβίδα την βρήκε συγχωριανός του, την οποία παρέδωσε στην Αστυνομία και τότε αυτός είχε προσέλθει για να δώσει την σχετική κατάθεση με όσα υποστήριξε. Ο επικεφαλής της προανάκρισης αξιωματικός, σχημάτισε δικογραφία σε βάρος για παράβαση του νόμου περί όπλων και μάλιστα την υπόθεση ξεκίνησε να την εξετάζει κλιμάκιο των αδιάφθορων. Το ερώτημα που ανακύπτει συνεπώς σ'ημερα είναι αν πρόκειται για κάποιο χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου, ή κάτι άλλο κρύβει αυτή η μυστηριώδης υπόθεση;
Για το συγκεκριμένο λόγο πάντως, πρόκειται να εξεταστούν εξαντλητικά, όλα τα άτομα του στενού περιβάλλοντος του.

Πηγή ➤ eglimatikotita

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου