Πατέρας και γιος κατηγορούνται ότι έκλεψαν το πορτοφόλι 83χρονης με 3.410 ευρώ

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στη σύλληψη ενός 39χρονου και του 14χρονου γιου του προχώρησαν οι αρχές. Κατηγορούνται ότι πήραν το πορτοφόλι μιας 83χρονης που περιείχε 3.410 ευρώ
news247 Ιούνιος 30 2013 14:31

Για κλοπή σε βάρος 83χρονης κατηγορούνται μικροπωλητής ειδών προικός και ο 14χρονος γιος του, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο ανήλικος έπεισε την ηλικιωμένη γυναίκα να αγοράσει από τον πατέρα του σεντόνια, αξίας 40 ευρώ, αλλά στη διάρκεια της συναλλαγής φέρεται ότι της άρπαξε το πορτοφόλι, που περιείχε 3.410 ευρώ.

Ο ανήλικος και ο 39χρονος πατέρας του, λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και συνελήφθησαν, ενώ βρέθηκε και το πορτοφόλι με τα χρήματα.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και επιπλέον σε βάρος του 39χρονου, πατέρα του 14χρονου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή ➤ news247

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου