ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ Φονικός ιός πλήττει τη νότια Ρωσία



ΛΥΣΤΕ blog ➤
Στη Ρωσία, στο τμήμα των λοιμωδών νόσων του αστικού νοσοκομείου της πόλης Ροστόβ-να-Ντονού συνεχίζεται η εισαγωγή παιδιών με υποψίες για εντερικής λοίμωξης.
Συνολικά στην πόλη έχουν καταγραφεί 159 περιπτώσεις της αρρώστιας, κυρίως σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Στις 4 Ιουνίου στο νοσοκομείο πέθανε ένα παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε εκεί με τη διάγνωση της «οξείας πυώδες μηνιγγοεγκεφαλίτιδας».
Σύμφωνα με τους επιδημιολόγους, το ξέσπασμα της νόσου στο Ροστόβ-να-Ντονού έχει προκληθεί από εντεροϊό, ο οποίος πιθανότατα προέρχεται από την Κίνα. Η ασθένεια μεταδίδεται μέσω σταγονιδίων αιωρούμενων στον αέρα.

Πηγή ➤ staparaskinia.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου