Πήγαν μαθητούδια του δημοτικού σε μπαρ για το τέλος της σχολ. χρονιάς!!!


ΛΥΣΤΕ blog ➤Έτσι εόρτασαν σε κωμόπολη της Ηπείρου τη λήξη των μαθημάτων, με τη συνοδεία των δασκάλων τους και με έντονη μουσική!!!

 Αναγνώστης βρέθηκε σ' ένα μπαρ σε κωμόπολη της Ηπείρου... Και είδε κάτι, που σ' αυτόν φάνηκε παράξενο και ως τέτοιο μας το μετέφερε, αλλά μάλλον είναι πλέον συνηθισμένο γεγονός, αφού ο τρόπος ζωής, παρά την κρίση, είναι αρκετά εξελιγμένος σε σχέση με τα παλαιότερα χρόνια, όσον αφορά στα μικρά παιδιά. Λήγει το σχολικό έτος. Τελειώνουν τα μαθήματα και αρχίζει η
απόλαυση του καλοκαιριού. Μαθητές του δημοτικού, πιτσιρίκια δηλαδή, επέλεξαν να εορτάσουν σε μπαρ, με τη συνοδεία μάλιστα των δασκάλων τους και υπό τους ήχους έντονης μουσικής, την προσωρινή απαλλαγή τους από τον σχολικό φόρτο.
 

Πηγή ➤katoci

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου