Ασυνείδητος έσερνε με το όχημά του ανυπεράσπιστο σκυλί



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ένα θλιβερό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στην Πρέβεζα. Αυτοκίνητο έσερνε σκυλάκι για 100 μέτρα περίπου, από το ύψος λίγο πιο κάτω της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μέχρι το ταχυδρομείο.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο οδηγός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα για τον συγκεκριμένο δρόμο και χτύπησε και ένα δεύτερο σκυλάκι το οποίο έφυγε τρέχοντας.

Το σκυλάκι που υπέστη κάταγμα στο δεξί μπροστινό άκρο, σερνόταν κάτω από το αμάξι, με τα ουρλιαχτά του να ακούγονται μέχρι το λιμάνι που μόνο ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν μπόρεσε να ακούσει όπως φέρεται να είπε στη Λιμενική Αρχή που μετέβη για να δώσει κατάθεση.

Στο σημείο έσπευσε η Πέλλα Καλογήρου, μέλος της Παρέμβασης για τα ζώα, προκειμένου το σκυλάκι να βγει κάτω από ένα δεύτερο αμάξι που είχε κρυφτεί φοβισμένο. Έπειτα από πολλή ώρα και με τη βοήθεια της κας Καλογήρου, το σκυλάκι βγήκε από το αμάξι και έτρεξε προς το λιμάνι όπου εκεί «χώθηκε» μέσα σε ένα κοντέινερ.

Εντυπωσιακή ήταν η συμπαράσταση των υπόλοιπων σκυλιών, κάνοντάς του παρέα και μην φεύγοντας από κοντά του.

Ταυτόχρονα, ειδοποιήθηκε και ο Κτηνίατρος κ. Καραμανίδης που έπειτα από δύο χαλαρωτικές ενέσεις και μιάμιση και πλέον ώρα κατάφερε με την κα Καλογήρου να τον πάρουν και να τον μεταφέρουν στο κτηνιατρείο του, για τις απαραίτητες εξετάσεις.











Πηγή ➤ the-zed-blog.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου