Διαβάστε τι γράφουν ''ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ'' Στό INDYMEDIA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!!

ΛΥΣΤΕ blog ➤ "απρόκλητη επίθεση στο σύντροφο Φοίβο Χαρίση

Κατά την παραμονή των συντρόφων στο εφετείο εντελώς απρόκλητα οι μπάτσοι την έπεσαν στο σύντροφο Φοίβο Χαρίση πετώντας τον κάτω και χτυπώντας τον με κλωτσιές, (ακόμη κ ματάς κλώτσησε το σύντροφο) Ύστερα του φόρεσαν χειροπέδες και τον πέταξαν στο βανάκι (στο βανάκι ο κρατούμενος δεν μπαίνει με χειροπέδες)

Μόλις έφτασαν στις φυλακές κορυδαλού άρχισε η επίθεση αυτή τη φορά των συντρόφων προς τους μπάτσους μετατρέποντας την είσοδο του κορυδαλού σε πεδίο μάχης πυροσβεστήρες, συρτάρια με έγγραφα και καρέκλες σκόρπισαν στον αέρα σπάζοντας τζάμια.

Οι σύντροφοι απέδειξαν έμπρακτα οτι καμία επίθεση από τα σκυλιά της εξουσίας δεν μένει αναπάντητη".

Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου