Μπουτάρης: Κατήγγειλα μαγαζί η μουσική του οποίου ακουγόταν μέχρι την Κατερίνη- Μέχρι να 'ρθει η αστυνομία είχε κλείσει!

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το θέμα της έντασης της μουσικής στα μπαράκια και τις καφετέριες της Θεσσαλονίκης συζητήθηκε στη συνεδρίαση...

του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης που είναι σε εξέλιξη. «Να σταματά η μουσική στις 12 το βράδυ δεν είναι ρεαλιστικό και θα ήταν και καταστροφικό για τους επιχειρηματίες. Έτσι όλοι είναι παραβάτες» ανέφερε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης και πρόσθεσε: «Η διατήρηση του ορίου των 12 δημιουργεί παραβατικότητα και αλληλοκαρφώματα, ενώ η αστυνομία δεν είναι εύκολο να ελέγξει την κατάσταση. Εγώ ο ίδιος έχω καταγγήλει μαγαζί, η μουσική του οποίου ακουγόταν μέχρι την Κατερίνη και μέχρι να φτάσει η αστυνομία η μουσική είχε σταματήσει».

Ο κ. Μπουτάρης υποστήριξε ότι τα όρια που πρέπει να τεθούν πρέπει να είναι ρεαλιστικά και ελέγξιμα. «Παρασκευή και Σάββατο που βγαίνει ο κόσμος, μπορεί το ωράριο της μουσικής, μετά από αίτηση, να έχει όριο τις 3» σημείωσε.


Πηγή ➤ thestival.gr

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου