Συλλήψεις στον Τύρναβο Λάρισας για εμπορία ναρκωτικών ...

ΛΥΣΤΕ blog ➤Συνελήφθησαν, προχθές το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου Λάρισας από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, 24χρονος Αλβανός και 29χρονος Ελληνας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναζητείται άλλος ένας 47χρονος Έλληνας συνεργός τους.


Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες οι 3 δράστες διακινούν ηρωίνη σε αγροτική περιοχή του Τυρνάβου οι Αστυνομικοί έθεσαν την συγκεκριμένη περιοχή υπό διακριτική επιτήρηση.

Προχθές το μεσημέρι, ο 29χρονος και ο 24χρονος μετέβησαν, επιβαίνοντες σε  δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο κατασχέθηκε, στην αγροτική περιοχή του Τυρνάβου και ακινητοποιήθηκαν από τους ενεδρεύοντες Αστυνομικούς.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φιαλίδιο με μεθαδόνη, βάρους 38,6 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 5 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 12,1 γραμμαρίων και νάιλον συσκευασία με εμφανή υπολείμματα ηρωίνης, οι οποίες βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες κάτω από φύλλα δέντρων κοντά στο σημείο της σύλληψης.

Ακολούθως, σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του 47χρονου, βρέθηκε, εκριζώθηκε και κατασχέθηκε δενδρύλλιο κάνναβης.Σ

Πηγή ➤ trikalanews.gr

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου