Του πήραν το αμάξι... μαζί με τα παιδιά μέσα!..


Άφησε το αυτοκίνητο για 2 με 3 λεπτά και όταν γύρισε είδε ότι το αυτοκίνητο έλειπε. Ο νεαρός οδηγός έπαθε σοκ καθώς μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν και οι δυο μικρές του κόρες!

Ο Βίκτορ Ρουίθ, κάτοικος του Χιούστον των ΗΠΑ είχε πάει στο super market με τις κορούλες του. Επέστρεψε στο σπίτι αλλά δεν έβρισκε να παρκάρει. Αποφάσισε να παρκάρει παράνομα για μερικά λεπτά ώστε να αφήσει τα ψώνια στο σπίτι και στη συνέχεια να αναζητήσει άλλη θέση πάρκινγκ.

Αυτό και έκανε. Κατέβηκε, πήρε τις σακούλες και ανέβηκε στο διαμέρισμα. Όταν επέστρεψε όμως πίσω στο δρόμο το αυτοκίνητο έλειπε.

Το είχε σηκώσει γερανός της τροχαίας!
Ο οδηγός του γερανού πάνω στη ... φούρια του να πάρει το παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο δεν πρόσεξε ότι μέσα υπήρχαν και δυο μικρά παιδάκια και έτσι τα πήρε μαζί του.

Μια γυναίκα λέει μάλιστα ότι δεν της έδωσε καμία σημασία όταν άρχισε να του φωνάζει ότι υπάρχουν παιδιά στο αυτοκίνητο.

Η γυναίκα αυτή ειδοποίησε και τον άτυχο πατέρα για το τι είχε συμβεί.
Η περιπέτεια δεν είχε όμως τελειώσει εκεί.

Όταν ο νεαρός πατέρας πήγε στην αστυνομία βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια... για παραμέληση ανηλίκου.

Το δικαστήριο λίγο αργότερα του επέβαλε και διπλή ποινή, μια για κάθε κόρη!

Πηγή ➤ dete

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Αφησε τα παιδια του στο αυτοκινητο, πολυ καλα του εκανε το δικαστηριο.Να τιμωρηθει και ο γερανακιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή