ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου, ένας 25χρονος  κατηγορούμενος για αντίσταση, οπλοκατοχή, κατοχή ναρκωτικών και διακεκριμένες κλοπές.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε ύστερα από αστυνομική έρευνα, ο 25χρονος προχθές το απόγευμα αφαίρεσε μια δίκυκλη μοτοσικλέτα και χθες το πρωί ένα κινητό τηλέφωνο ημεδαπής.
Ο δράστης εντοπίστηκε χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου και κατά τη σύλληψη του αντιστάθηκε σθεναρά.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    Μικροποσότητα ηρωίνης
    Τριάντα οκτώ (38) ναρκωτικά χάπια
    Δυο (2) μαχαίρια - σουγιάδες
    Ένα (1) ζεύγος χρυσά σκουλαρίκια και ένα (1) κινητό τηλέφωνο, τα οποία αποτελούν προϊόντα κλοπής και η προέλευση τους ερευνάται
    Το χρηματικό ποσό των 93 ευρώ

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου ίσχυαν περιοριστικοί όροι για ληστεία

Πηγή ➤ crimesonair

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου