ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗ ΓΙΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 150 ΕΥΡΩ!...



Και όμως ένας ανήλικος σήκωσε το χέρι του και βασάνισε μια άτυχη γιαγούλα. Μάλιστα δεν ήταν μόνος του αλλά τον βοήθησε και ένας 26χρονος.

Όπως μεταδίδει το viotianews, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας εντόπισαν και προσήγαγαν σήμερα το πρωί από περιοχή της Λαμίας τον 14χρονο, ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε την συμμετοχή του στη ληστεία!

Της έδεσαν χέρια και πόδια με μονωτική ταινία και την χτύπησαν αλύπητα για να τους πει που έχει τα χρήματα. Οι ληστές έκαναν άνω κάτω το σπίτι και πήραν μαζί τους 150 ευρώ, όταν έφυγαν.

Η 84χρονη μεταφέρθηκε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παραμένει για νοσηλεία.

Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό του 26χρονου, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή των δύο δραστών στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.

Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου