Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ....


Κι όμως! Η μόλις 26 χρόνων Βασιλική Φεγγούλη είναι πλέον η νέα δήμαρχος στην περιοχή των Αγράφων.

Το γεγονός όμως που τη διαφοροποιεί από τις άλλες δημάρχους είναι ότι είναι η νεότερη όχι μόνο στην Ελλάδα, που έχει μια τέτοια θέση, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Κόρη πολύτεκνου ιερέα με τέσσερα αδέρφια, έχει σπουδάσει θεολογία και είναι κατηχήτρια, ενώ – σύμφωνα με την Κυριακάτικη Δημοκρατία - μεγάλωσε με αγάπη για τον Θεό και τον συνάνθρωπο κι ένιωσε ότι έχει ηθική υποχρέωση να βοηθήσει τους συνανθρώπους της μέσα από την πολιτική.

Όπως λέει σε συνέντευξή της, από μικρή της άρεσε να ασχολείται με δράσεις, μέσα από τη ζωή της εκκλησίας, βοηθώντας το ιερατικό έργο του πατέρα της.

«Αργότερα ως θεολόγος ενεργοποιήθηκα στο κατηχητικό της ενορίας αλλά και σε ό,τι αφορούσε τα παιδιά, στο πλαίσιο πάντα του ευρύτερου ποιμαντικού έργου της ενορίας μας αλλά και της τοπικής Εκκλησίας. Από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων μου οι συνδημότες μου είναι δίπλα μου με λόγια και έργα. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων και να μην τους απογοητεύσω.»


Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου