Άλλη μια επιτυχία της Ομάδα Προληψης Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) ....


Ύστερα από οργανωμένη και συντονισμένη επιχείρηση της Ο.Π.Κ.Ε Αιγάλεω συνελήφθη  αλλοδαπός άντρας Πακιστανικής υπηκοότητας  στο Περιστέρι επί της οδού Ιδωμενέους , ο οποίος διακινούσε και πουλούσε λαθραία τσιγάρα .

Οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε Αιγάλεω παρούσια και δικαστικού λειτουργού εισήλθαν στην οικία του εν λόγω αλλοδαπού και εντόπισαν πέντε χιλίαδες διακόσα σαράντα (5.240) λαθραία τσιγάρα.

Στην εν λόγω οικία διέμενε και ένας ακόμη αλλοδαπός άνδρας και αυτός της ίδιας υπηκοότητας ο όποιος απουσίαζε και αναζητείται από την Αστυνομία.

Ο συληφθείς με την σχηματισθείσα εις βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί Κο Εισαγγελέα Πλημ/κων Αθηνών.


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου