ΕΚΤΑΚΤΟ -ΣΟΚ! Eίδαν τον Μπεν στον ίδιο καταυλισμό στα Φάρσαλα(?)


Ο μικρός Μπεν εξαφανίστηκε το 1991 στην Κω ενώ ήταν 21 μηνών...

- Ο μάρτυρας Αντώνης Μπέντζιος υποστηρίζει ότι είδε παιδί που έμοιαζε με τον Μπεν Νίνταμ στον καταυλισμό στα Φάρσαλα

- «Ο αρχηγός της οικογένειας μου είπε πως τον πήραν από την Κω» είχε πει το 1996 στους παππούδες του!

- «Οι ελληνικές αρχές μας είπαν ότι οι τσιγγάνοι δεν αρπάζουν παιδιά – Τώρα ξέρουν πως το κάνουν» λέει στη Sunday Mirror

- Ακόμη και το ενδεχόμενο πίσω από την υπόθεση της Μαρίας να βρίσκεται κύκλωμα εμπορίας οργάνων εξετάζει η αστυνομία

- Αύριο στον ανακριτή το ζευγάρι των ρομά που την κρατούσε

- Θα δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τους
Από τη στιγμή που ήρθε στο φως η υπόθεση με τη μικρή Μαρία, που βρέθηκε σε καταυλισμό ρομά στα Φάρσαλα, δυο οικογένειες ένιωσαν τη ζεστασιά της αισιοδοξίας να τους πλημμυρίζει. Είναι οι οικογένειες της Μαντλίν ΜακΚαν και του Μπεν Ντίνταμ.

Η Μαντλίν χάθηκε τον Μάιο του 2007 από την Πορτογαλία και ο Μπεν το καλοκαίρι του 1991 από την Κω. Δυο υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει, όπως ακριβώς και αυτή της Μαρίας, που κανείς δεν ξέρει πως και γιατί βρέθηκε στον καταυλισμό των Φαρσάλων.

Οι ελληνική αστυνομία σε συνεργασία με τον Interpol αναζητά τους πραγματικούς της γονείς αλλά και την πραγματική της ηλικία, αφού δεν αποκλείεται να είναι μεγαλύτερη από 4 ετών.

Αναζητούν επίσης το πως βρέθηκε μαζί με το ζευγάρι των τσιγγάνων, με το ενδεχόμενο του κυκλώματος εμπορίας οργάνων να προστίθεται σε εκείνα της εμπορίας βρεφών και της παράνομης αγοραπωλησίας που έμεινε στη μέση.Η μαρτυρία πως ο Μπεν ήταν τον καταυλισμό των Φαρσάλων έγινε από τον Αντώνη Μπέντζιο, ο οποίος είχε επισκεφτεί τον καταυλισμό αναζητώντας τον δικό του γιο και είδε ένα παιδί που έμοιαζε με τον Μπεν, γράφει η εφημερίδα.

Σύμφωνα με την οικογένεια του Μπεν, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία αλλά το στοιχείο δεν «ακολουθήθηκε» ποτέ!

Πηγή ➤  fevgato.gr




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου