H παρέλαση, η τηλεδιάσκεψη με αρχηγό και...οι καμουφλαρισμένες περιπολίες της ΕΛΑΣ!...


   
Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως και στις προηγούμενες παρελάσεις, τα μέτρα θα είναι δρακόντεια, ωστόσο αναμένεται να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις.

Τα μέτρα που θα εφαρμόσει η ΕΛ.ΑΣ στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου απασχόλησαν την τηλεδιάσκεψη που έγινε σήμερα το πρωί μεταξύ του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης με την συμμετοχή των Αστυνομικών Διευθυντών του νησιού και των Διοικητών των υπηρεσιών Ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως και στις προηγούμενες παρελάσεις, τα μέτρα θα είναι δρακόντεια, ωστόσο αναμένεται να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις.

Της τηλεδιάσκεψης, ακολούθησε υπηρεσιακή σύσκεψη για τα θέματα αστυνόμευσης στο νησί στην διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν τα στοιχεία του 9μήνου.

«Καμουφλαρισμένες» περιπολίες

Αυτό που διαπιστώθηκε είναι ότι εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα στο θέμα των διαρρήξεων και των κλοπών σε σπίτια, γεγονός που υποχρεώνει τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ στο νησί να αναπροσαρμόσουν τον σχεδιασμό τους στον τομέα αυτό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εντολές που έχουν δοθεί είναι από σήμερα το βράδυ να βγαίνουν περισσότερες δυνάμεις σε περιπολίες είτε εμφανείς είτε κυρίως με την τακτική του καμουφλάζ.


Πηγή ➤ cretalive

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου